Aanbod

Lieve jij bestaat uit 3 onderdelen: een Online DIY Academy, deze is vooral gericht op je persoonlijke ontwikkeling. De live Academy richt zicht op het beroepsmatig werken met orakel- en tarotkaarten en het geven van healing sessies. De eerste delen van de healing cursus zijn ook gericht op je persoonlijk proces, daarna kun je eventueel doorstromen naar de beroepsopleiding. Verder worden in de praktijk diep transformerende 1:1 massage & healing sessies gegeven door Femke.

Liefde voor jezelf

Kaartenset

Deze kaartenset is ontworpen door Lieve jij en biedt 45 praktische oefeningen die gemakkelijk in je dagelijkse leven passen voor een liefdevol moment voor jezelf, lieve jij.

DIY Academy

Online

In de online Do It Yourself Academy vind je 3 cursussen waarmee je direct aan de slag kunt en altijd en overal toegang toe hebt. Beschikbare cursussen: Orakelkaarten,Tarot en Selfcare. Klik op de knop voor meer informatie.

Je leert praktisch werken met Orakelkaarten en werk je aan je eigen energie. Je leert alle basics van het kaartleggen, daarnaast ontwikkel je je sensitiviteit en ontwikkel of vergroot je het contact met jouw gidsen en je Hogere Zelf. Na deze cursus kun je doorstromen naar de beroepsmatige verdiepingscursus kaartleggen.

In de cursus ga je met behulp van de tarot een unieke reis door de elementen en jezelf maken. Aan het einde van deze cursus heb je een goede basis om alle tarotdecks te kunnen lezen. Na deze cursus kun je doorstromen naar de (beroepsmatige) verdiepingscursus kaartleggen.

Bij de Liefde voor Jezelf kaartenset is ook een hele serie online oefeningen en meditaties te volgen. Wanneer je de kaartenset besteld krijg je deze cursus er tijdelijk helemaal gratis bij.

Academy

Persoonlijk

Na het volgen van de online cursus Orakelkaarten & Energie en/of de online cursus Tarot heb je de keuze om door te stromen naar de live verdiepingstraining kaartleggen. Hier word je in een kleine groep door Femke begeleid om kaartlezingen te gaan geven aan anderen. Je krijgt daarnaast tips om je eigen klantenkring op te gaan bouwen.

Lieve jij heeft een healing methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat healing altijd en overal voor iedereen beschikbaar is. Zo ben je na het volgen van de cursussen in staat om fysieke, emotionele en mentale ongemakken te verlichten of zelfs helemaal te genezen. De eerste levels zijn gericht op alledaags gebruik bij jezelf en de mensen die dicht bij je staan, zoals familie en vrienden.

Wil je jezelf ontwikkelen als professioneel healer dan is er een uitgebreide opleiding te volgen die alle aspecten voor het goed begeleiden en vooral het kunnen dragen van cliënten uitgebreid behandeld.

Healing & Massage

Persoonlijk

Er zijn Healing en Massage sessies te boeken die door Femke ontwikkeld zijn en gegeven worden in haar praktijk in Hooge Zwaluwe en bij Cupping Company Oosterhout.

Reviews

Agenda

Zaterdag 20 januari 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (VOL)

Zaterdag 6 april 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (nog 4 plekken)

Zaterdag 20 april 2024

Healing cursus deel 1 (nog 3 plekken)