Aanbod

Lieve jij bestaat uit 3 onderdelen: een Online DIY Academy, een live Academy en in de praktijk worden 1:1 massage & healing sessies gegeven.

DIY Academy

Online

In de online Do It Yourself Academy vind je 3 cursussen waarmee je direct aan de slag kunt en altijd en overal toegang toe hebt. Beschikbare cursussen: Orakelkaarten,Tarot en Selfcare. Klik op de knop voor meer informatie.

Je leert praktisch werken met Orakelkaarten en werk je aan je eigen energie. Je leert alle basics van het kaartleggen, daarnaast ontwikkel je je sensitiviteit en ontwikkel of vergroot je het contact met jouw gidsen en je Hogere Zelf.

In de cursus ga je met behulp van de tarot een unieke reis door de elementen en jezelf maken. Aan het einde van deze cursus heb je een goede basis om alle tarotdecks te kunnen lezen.

Selfcare is HOT. 45 praktische videolessen en meditaties om iedere dag een of meerdere momenten voor jezelf te creëeren.

Academy

Persoonlijk

Lieve jij heeft een healing methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat healing altijd en overal voor iedereen beschikbaar is. Zo ben je na het volgen van de cursussen in staat om fysieke, emotionele en mentale ongemakken te verlichten of zelfs helemaal te genezen. De eerste levels zijn gericht op alledaags gebruik bij jezelf en de mensen die dicht bij je staan, zoals familie en vrienden.

Wil je jezelf ontwikkelen als professioneel healer dan is er een uitgebreide opleiding te volgen die alle aspecten voor het goed begeleiden en vooral het kunnen dragen van cliënten uitgebreid behandeld.

Healing & Massage

Persoonlijk

Er zijn Healing en Massage sessies te boeken in mijn praktijkruimte in Hooge Zwaluwe.

Reviews

Agenda

Oktober 2023

Start Online Tarot Cursus

Oktober 2023

Start Healing Level 1