Vandaag echt de allerlaatste dag voor €30,- i.p.v. €35,- in de voorverkoop actie,

De kaarten worden in maart geleverd, en je krijgt ook nog eens direct gratis toegang tot de online oefeningen (t.w.v. 50,-)

Link in bio💛💛

Veel liefs Femke
...

23 3

Liefde voor jezelf moment💛

Zelf werken met deze kaarten? Link in bio🥰

Liefs Femke | Lieve jij
Academy voor spirituele ontwikkeling

#orakelkaarten
...

17 4

Ben jij al uit de bezemkast? Deel het hieronder 🥰

Liefs Femke | Lieve jij
...

87 18

Herkenbaar?

In healing deel 1 leer je binnen 1 dagdeel hoe je jezelf healing kunt geven. De eerstvolgende training staat gepland op zaterdag 20 april 2024. Deze cursus is ook individueel aan te vragen🥰

Link in bio💛

Liefs Femke | Lieve jij

#healing #zelfhealing #griep #bewustzijn
...

27 3

Het Liefde voor jezelf kaartendeck is ontstaan uit een wens vanuit mijzelf. Toen spiritualiteit net op mijn pad kwam was ik op zoek naar handvatten, en dan vooral praktische handvatten om mijn bewustzijn op op een laagdrempelige manier te vergroten.

Hier ben ik jarenlang naar opzoek geweest. Vaak bleef ik hangen bij het maken van een wandeling of het doen van een korte meditatie. Ik wilde meer afwisseling en oefeningen die ik makkelijk in mijn dagelijks leven kan integreren, ook onder werktijd of even snel tussendoor.

En zo is deze kaartenset ontstaan.  Met veel liefde heb ik 45 praktische oefeningen samengesteld, zodat jij jezelf iedere dag extra liefde kunt geven, ook voor even tussendoor. 

Veel liefs, 
Femke 

🔥Je hebt nog 1 week om het kaartendeck met €5,- korting te bestellen en in deze week krijg je ook nog eens direct toegang tot de online Liefde voor Jezelf oefeningen (t.w.v. €50,-).
De levering van het kaartendeck vindt plaats in maart 2024. Dankjewel voor je vertrouwen en je steun Lieve jij!

LINK IN BIO
...

42 2

Nog 8 dagen kun je het liefde voor jezelf kaartendeck met korting in de voorverkoop bestellen!

En je krijgt direct GRATIS toegang tot de online cursus Liefde voor jezelf, zodat je direct kunt starten🥰

Veel liefs,
Femke | Lieve jij
Academy voor spirituele ontwikkeling
...

26 0

Whoehoe! Met the team 2.0!

We gaan hard, we gaan lekker! Vandaag is de 2e groep professioneel kaartleggers met vlag en wimpel geslaagd voor de verdiepingscursus kaartleggen!

🔥geef een ❤️ om ze te verwelkomen🥰🙏🏼

Wat was het magisch! Systemisch werken met kaarten, hoe start je n business, gaves (helderhoren -voelen -zien - ruiken -weten) verder openen, en vooral heel veel oefenen en verwonderen wat je allemaal al kunt.

Ook deze fantastische vrouwen gaan binnenkort kaartleggingen geven. Stay tuned!

En wil je meer weten over de verdiepingscursus? Check de link in mijn bio.

Na het volgen van de online training orakelkaarten en/ of tarot kun je instromen.

De eerstvolgende datum is zaterdag 30 maart, er is plek voor 4 tot maximaal 6 deelnemers 🥰

Veel liefs Femke en team Lieve jij
...

44 0

Het LIEFDE VOOR JEZELF kaartendeck is nog 11 dagen met korting te bestellen in de voorverkoop.

🔥Je krijgt ook nog eens direct toegang tot de online oefeningen t.w.v. €50,-, zodat je direct kunt starten met extra liefde voor jezelf💛

Liefs Femke | Lieve jij
Academy voor spirituele ontwikkeling

Link in bio

#selfcare #orakelkaarten
...

25 2

Liefde voor jezelf momentje, dag 3🙏🏼

De komende 2 weken kun je dit fantastische deck nog met korting in de voorverkoop kopen, je helpt mij hier enorm mee, dan weet ik hoeveel ik er mag bestellen😍

LOSLATEN
Wat mag jij loslaten? Energie is altijd in beweging. Soms blijft bepaalde energie bij ons waardoor er blokkades kunnen ontstaan. Het kan in zo’n geval heel fijn zijn om een loslaat-ritueel uit te voeren.
Wat dient jou op dit moment niet langer? Dit kan van alles zijn, schrijf het bijvoorbeeld allemaal op een briefje, zo stuur je de energie daar al naartoe.
Daarna kun je ervoor kiezen om dit briefje te verbranden of in de aarde te begraven. Dit zorgt ervoor dat de energie uit je systeem gaat, waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe, schone energie.

Heel veel liefs,
Femke | Lieve jij
Academy voor spirituele ontwikkeling🥰
...

41 0

Januari is Selfcare maand, hier je dagelijkse liefde voor jezelf moment💛

Nog 14 dagen om hem met korting in de voorverkoop te bestellen🥰

VRIJ SCHRIJVEN📝

Vrij schrijven of journallen is een hele fijne manier om meer in contact te komen met je onderbewustzijn. Het zorgt voor inzicht en je kunt het inzetten als reflectiemoment.

Oefening:
Zet een timer op 5 minuten.
Zorg dat je niet gestoord kunt worden. Laat alles los wat je ooit geleerd hebt over schrijven, dus vergeet spelling, zinsbouw enz. Schrijf alles op wat er in je opkomt, echt alles! Al je gedachten, alles wat je voelt.
Blokkeer je? Herhaal het laatste woord een aantal keer en ga verder. Ook al slaat het helemaal nergens op wat je aan het schrijven bent.
Timer voorbij en klaar? Lees het dan eens rustig terug. Kijk eens wat je opgeschreven hebt. Kun je hier een inzicht uithalen voor jezelf?

Veel liefs,
Femke | Lieve jij
Academy voor Spirituele ontwikkeling
...

42 3

Lieverd ik heb je hulp nodig!
🌟Op 1 februari ga ik de bestelling van mijn eigen Liefde voor jezelf kaartenset plaatsen, vandaar de voorverkoop. Dan kan ik als kleine ondernemer namelijk inschatten hoeveel sets ik mag bestellen en ik niet met een enorme voorraad blijf zitten.

😍Jij ontvangt jouw kaartenset in maart, als dank voor je geduld ontvang je tot 1 februari €5,- korting én direct gratis toegang tot de online zelfzorg oefeningen, zodat je toch op deze blue Monday direct kunt starten met extra liefde voor jezelf!

😃LACH:
“Lachen is gezond!” Lekker cliché natuurlijk, maar waarom dan? Door te lachen ontlaadt je van spanning; het is een manier om los te laten. Op het moment dat je glimlacht, vergroot je je hartchakra. Het centrum van innerlijke rust en compassie. Dit is tijdelijk, maar hoe vaker je glimlacht, hoe groter je hartchakra uiteindelijk zal worden. Dit is dus een super simpele manier om te oefenen in innerlijke rust en compassie.
Dus lieve jij: Glimlach! Probeer zoveel mogelijk te glimlachen, zelfs wanneer je je allesbehalve blij voelt. En wie weet ga je zelfs ineens hardop lachen.
Extra tip: glimlach ook naar vreemden die je gedurende de dag voorbij ziet komen, groet ze. En verspreid zo iedere keer een beetje vreugde en geluk in de wereld.

Link in bio!

Liefs en duizendmaal dank Femke | Lieve jij
...

59 5

Vandaag mocht ik dat zelf weer ten diepste ervaren. Vanmorgen ontving ik een cupping sessies van mijn lieve collega Joyce.

Mijn nek en schouders zaten helemaal vast. Joyce heeft liefdevol ingevoeld waar de blokkades zaten, en dat waren allemaal oude, onverwerkte emoties. Op mentaal niveau had ik ze al verwerkt, lichamelijk zaten ze er nog. Dat is tevens ook gelijk wat het ‘pellen van laagjes’ inhoudt. En dus ook waar je hulp mag inroepen van professionals.

Soms kun je er zelf niet meer bij, de bekende blinde vlekken. En wat is het dan fijn dat er binnen CCO professionals zijn die je daarbij kunnen ondersteunen.

Na een sessie geef ik mijn klanten altijd het advies om rustig aan te doen en na te voelen. Maar hoe doe je dat nu praktisch?

Eenmaal thuis ben ik gelijk begonnen aan het huishouden, tot mijn lijf zei: STOP.
Ik mocht gaan voelen en integreren.

Ik ben gaan zitten, mijn lijf gaan voelen. Hoe voelde mijn lijf voor de sessie? Wat ervaar ik nu na de sessie? Zonder daar oordelen aan te hangen. Liefdevol aanwezig zijn bij de verandering die teweeg gebracht is. Met het gevolg dat er daarna een aantal tranen vloeide, ik liefde en licht en vergeving naar mensen mocht sturen. En ik nog meer mocht verzachten en aanwezig mag zijn bij mijn lijf.

Als ik die tijd vandaag na de sessie niet genomen had, hadden deze inzichten en processen in de onbewuste laag gebleven. Wellicht hadden ze later naar boven gekomen. Maar je kunt je proces dus versnellen door bewust te gaan voelen en ervaren wat er in de onbewuste laag los is gekomen, tijdens wat voor sessie dan ook.

En dat, lieve jij, mag er allemaal zijn.

Liefs @lievejij.femke en team @cuppingcompanyoosterhout 💛
...

35 1
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.