Over mij

Femke

Al bijna 20 jaar bewandel ik een spiritueel pad en in die tijd heb ik een enorme ontwikkeling door mogen maken. Mijn liefde voor orakel- en tarotkaarten zat er al vanaf een jonge leeftijd in. En ook de liefde en fascinatie voor lichaams- en energiewerk (healing) heeft er altijd ingezeten. 

En ik ben dan ook zeer trots dat ik vandaag de dag het punt bereikt heb om alle deze kennis met liefde aan jou door te geven.

Liefs,
Femke

Waarom

Kaartleggingen

Kaarten geven je snel én duidelijk inzicht in je onderbewustzijn. Wanneer je persoonlijk wilt groeien, draait het daar om.

Ze geven je altijd datgene wat jij nodig hebt, soms is dat een liefdevol steuntje in de rug en soms en flink confronterende schop onder je kont. En het leuke is dat iedereen het kan leren! Hiervoor zijn er binnen Lieve jij diverse online cursussen ontwikkeld.

Waarom

Healing

In de loop der jaren heb ik een hele sterke visie ontwikkeld op healing. Ik geloof er namelijk in dat iedereen een healer is en in mijn ideale wereld kent iedereen een bepaalde vorm van healing, zodat healing altijd en overal beschikbaar is voor jezelf en voor de mensen die je liefhebt om je heen. Zoals het bedoeld is.