Healing

Cursussen

Lieve jij Healing is een vorm van energetische healing die altijd en overal beschikbaar is. Deze methode zorgt ervoor dat je jezelf en geliefden energetisch kunt ondersteunen, dit zorgt voor verlichting van klachten en vooral is het een manier om een hoger bewustzijn te bereiken.

De basis van deze Healing cursus komt voor uit Reiki, Mediumschap en andere healing technieken.

Deel 1 richt zicht op het fysieke niveau, deel 2 wordt uitgebreid met het emotioneel en mentaal niveau. Na deel 2 ben je in staat om jezelf en geliefden op alle levels healing te geven.

Wil je jezelf ontwikkelen als professioneel healer dan heb je de mogelijkheid om een meerdaagse opleiding te volgen die alle aspecten voor het goed begeleiden en vooral het kunnen dragen van cliënten behandeld.

Praktisch

Healing deel 1

Deel 1 richt zich op het fysieke lijf. Je krijgt een basis in het werken met energie; wat is het? Waar komt het vandaan? Wat kun je er allemaal mee?

Healing zorgt ervoor dat je een spirituele beoefening voor jezelf ontwikkeld die zorgt dat je (lichaams)bewustzijn stijgt. Je zult signalen van je lijf eerder opmerken en hier naar handelen. Dit zorgt ervoor dat je minder te maken krijgt met klachten en écht leert luisteren naar jezelf en je lijf.

Deel 1 duurt 3 a 4 uur. De cursus wordt in Made of Oosterhout (NB) gegeven, individueel of in groepen van max. 4 personen. (200,-)

Individuele trainingen hebben dezelfde investering en kunnen via het contact formulier aangevraagd worden.

Deel 2 duurt 4 tot 5 uur en wordt ook in Made of Oosterhout (NB) individueel of in groepen van max. 4 personen gegeven gegeven. (250,-) 

Dit kun je

Na deel 1

Je weet vanuit welke bron jij als healing kanaal fungeert

Je weet wat een aura is en hoe de eerste lagen zijn opgebouwd

Je leert hoe je energie kunt zien en voelen

Je weet hoe je een ruimte, edelstenen, enz. energetisch kunt reinigen en opladen

Je weet hoe je jezelf healing kunt geven

3 weken lang ga je jezelf 30 tot 90 minuten behandelen

Weet je hoe je kinderen en huisdieren kunt behandelen

Integratie

Healing deel 1

Integratie en belichaming staan binnen de Lieve jij Healing cursussen centraal. Na iedere trainingsdag volgt een online evaluatie moment waarop we terugblikken en je al je vragen kunt stellen.

We worden allemaal geboren met een open kanaal voor de universele energie. Op het moment dat we op groeien verbinden we ons steeds meer met de aarde en vergeten we langzaamaan onze herkomst. We leren regels, normen, waarden. We willen erbij horen. Hierdoor zijn we “vergeten” dat we een kanaal zijn.

Tijdens de activatie wordt de verbinding met de universele energie herstelt. Het kruinchakra en derde oog worden heropend en dieper verbonden met de handen en voeten. Dit is blijvend. Tevens wordt jouw trillingsniveau verhoogt richting de trilling van de universele energie die je nu kunt ontvangen. Dit is niet blijvend.

Daar komen de 21 dagen om de hoek kijken. Door iedere dag je trilling opnieuw te verhogen met de zelfhealing zal je trilling meer blijvend verhoogd blijven. Door het telkens opnieuw verhogen van je trilling onderga je gelijk een zuivering van ongeveer 21 dagen. Daarna ben je klaar voor level 2, waarin we ditzelfde proces op dieper niveau herhalen en je trilling nog hoger wordt!

Belangrijk om te weten

Healing

Heb je al ervaring in het werken met healing zoals bijvoorbeeld Pranic Healing of Reiki? Stuur me dan een berichtje, dan kijken we hoe je versneld kunt doorstomen naar de beroepsopleiding of hoe je al hetgeen je al geleerd hebt kunt herhalen en verdiepen met de Lieve jij Healing Cursus.

Beroepsopleiding

Healing

In de meerdaagse beroepsopleiding wordt je klaargestoomd om als energetisch therapeut aan de slag te gaan.

Je leert hoe je cliënten kunt dragen in hun proces. Een cruciaal onderdeel hiervan is, is dat je zorgt dat je eigen energie altijd op peil, vandaar de integratieperiodes na zowel deel 1 als deel 2. In de beroepsopleiding gaan we veel dieper in op alle theorie, maar ook hoe je een intakegesprek voert, hoe het opbouwen van een bedrijf zakelijk in elkaar steekt. Daarnaast ga je echt ontdekken wat jouw unieke healing kwaliteiten zijn. Dit kan zijn dat je juist wel of niet met aanrakingen wilt werken, wel of niet met tools zoals een stemvork, aromatherapie en edelstenen. Enz. enz. enz.

Deze opleiding is echt een deepdive en omvat ook een intens coachingtraject van Femke bij het beroepsmatig behandelen van cliënten, hierdoor kun je echt een kick-start maken in je bedrijf!

Cursussen

Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden die we zoeken, allemaal al in onszelf verscholen zitten. Als we maar leren luisteren en voelen. Klinkt heel simpel, maar ik weet uit ervaring hoe lastig het is om hier ook daadwerkelijk op te vertrouwen.

Jarenlang ben ik aan het experimenteren geweest om het werken met kaarten, healing en massages onder de knie te krijgen. Dit heb ik gedaan door vele cursussen te volgen en mezelf volledig onder te dompelen in alle theorie die er is. En zo kan ik jou al deze kennis op een praktische, non-nonse manier overdragen in een veel sneller tempo.

Reviews

Reviews

Agenda

Zaterdag 20 januari 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (VOL)

Zaterdag 6 april 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (nog 4 plekken)

Zaterdag 20 april 2024

Healing cursus deel 1 (nog 3 plekken)