Orakelkaarten &

Energie

Alle basics van het kaartleggen (zie modules)

Versterk je intuïtie

Maak contact met je gidsen

Krijg inzicht in je onderbewustzijn

Ontvang een liefdevol steuntje in je rug

Vind antwoorden

Orakelkaarten

Ontdek de waardevolle inzichten die orakelkaarten kunnen bieden. Orakelkaarten zijn een heel fijn middel wanneer je start met kaartleggingen. Ze zitten boordevol symboliek en energie. En dat is ook waar de magie kan ontstaan. In deze cursus leer je niet alleen hoe je de kaarten leest met je hoofd. Maar juist hoe je de energie van de kaarten kunt voelen en zo een dieper contact met jezelf en je gidsen kunt ervaren.

Dit krijg je

Praktisch

Dagkaart Dagboek (ebook)

10 modules, 80 videolessen

10 activerende meditaties

Levenslang toegang

Modules

Module 1 - Meditaties

Je ontvangt 8 geleide meditaties die door Femke zijn ingesproken. Deze meditaties zorgen ervoor dat je zelf in een fijne energie komt bij het kaartleggen, je gaat contact maken met je hogere zelf en je gidsen. Door het doen van deze meditaties activeer je je gevoeligheid en leer je hoe je die kunt inzetten bij het kaartlezen.

Module 2 - Beginnen

Hoe zoek je uit al die duizenden kaartensets nu de set die écht bij jou past? Ik geef je tips waar je op kunt leggen en je gaat je in deze module in energie met jouw kaartenset verbinden. Dit zorgt ervoor dat je de kaarten met steeds meer vertrouwen gaat begrijpen.

Module 3 - Basistechnieken

In deze module leer je álle basics van het kaartleggen. Je leert verschillende manieren om je kaarten te schudden, te reinigen, op te bergen en op te laden. Dit zorgt ervoor dat je jouw eigen manier van kaartleggen gaat ontdekken. En je leert een aantal geheimen over het werken met energie in combinatie met orakelkaarten.

Module 4 - De 5 stappen methode kaartleggen

Je leert de unieke 5 stappen methode bij het kaartleggen die ontwikkeld is door Femke. Door deze 5 stappen wordt het werken met orakelkaarten een eitje!

Module 5 - 5 manieren om je kaarten te interpreterenn

Je leest het goed, je leert 5 manieren om jouw kaarten te interpreteren. Je ontdekt wat jouw ‘superkracht’ is en hoe je die in kunt zetten bij het kaartlezen.

Module 6 - Zo formuleer je een vraag + lijst met 100 vragen

Een kaartlegging valt of staat met het formuleren van de juiste vraag. Je leert waar een goede vraag aan voldoet. En om je op weg te helpen ontvang je een lijst met 100 (!) vragen die je aan je kaarten kunt stellen.

Module 7 - Verschillende kaartleggingen

Je leert verschillende kaartleggen en ontvangt voorbeelden van interpretaties. Ook leer je hoe je zelf kaartleggingen kunt gaan ontwerpen!

Module 8 - Jij als ziel

Je leert wat je Hogere Ziel is en hoe je hier contact mee kunt maken. Deze module zorgt ervoor dat je meer gaat leven vanuit jouw ziel en zielsmissie. Orakelkaarten zijn een waanzinnige tool om hier meer en meer contact mee te krijgen en naar te leven.

Module 9 - Samenwerken met je gidsen

Misschien heb je weleens van gidsen gehoord, en misschien werk je hier zelfs al mee. Gidsen ondersteunen jou als ziel. In deze module leer je contact maken met jouw gidsen. Je leert met ze samenwerken door via de kaarten boodschappen van je gidsen te ontvangen.

Module 10 - Zelfhealing

Orakelkaarten inzetten voor zelfhealing? Jazeker! Dat leer je allemaal in deze module. Ook ga je jouw jaarwiel leggen in deze module. Dit jaarwiel is door mij en mijn lieve vriendin Eefke ontworpen. Hierin komt alles samen.

Geen kaartenset?

Podcast

Geen probleem. Dit zit kort in de cursus, maar op je op weg te helpen heb ik daar een Podcastaflevering over gemaakt.

Je luistert hier De podcast “Zo kies je een kaartenset uit die bij jou past”, helemaal gratis.

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is ontworpen voor iedereen, van beginners tot ervaren beoefenaars, die het werken met orakelkaarten en energie wil verkennen. De cursus begeleid je door een boeiende reis van zelfontdekking, intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei.

Veelgestelde vragen

Krijg ik een kaartenset bij de cursus?

Nee. Een orakelkaartenset is super persoonlijk. Jouw reis begint bij het uitzoeken van een set die echt bij jou past. In de cursus leer ik je hier alles over. Een gemiddeld kaartenset kost je ongeveer €40,-.

Kan ik in termijnen betalen?

Zeker, je kunt ervoor kiezen om in 3 termijn van €50,- te betalen. Kies hiervoor als betaaloptie IN3 bij het afrekenen.

Hoelang heb ik toegang tot het materiaal?

Altijd. En als er bonusmateriaal bij komt krijg je dit er gratis bij.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de cursus?

Je ontvangt uiteindelijk 7 uur aan video’s. En er zit 1 uur aan meditaties bij. Je kunt de cursus dus in een dag volgen, de meeste mensen kiezen er voor om een half uur per week de cursus te volgen en iedere dag 2 minuten vrij te maken voor het pakken van een kaart. Verder is het aan te raden minimaal een keer per week een half uur vrij te maken voor een uitgebreide interpretatie van de kaarten en uitgebreidere leggingen onder de knie te krijgen.

Reviews

Agenda

Zaterdag 20 januari 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (VOL)

Zaterdag 6 april 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (nog 4 plekken)

Zaterdag 20 april 2024

Healing cursus deel 1 (nog 3 plekken)

Over mij

Femke

Al bijna 20 jaar bewandel ik een spiritueel pad en in die tijd heb ik een enorme ontwikkeling door mogen maken. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in orakel- en tarotkaarten en en geheel eigen manier van healing ontwikkeld. 

En ik ben dan ook zeer trots dat ik vandaag de dag het punt bereikt heb om al deze kennis met liefde aan jou door te geven.

Liefs,
Femke