Wat krijg je?

Kaartleggingen

Alle sessies geven snel en duidelijk inzicht in je onderbewustzijn, gericht op het hier en nu.

Keuze uit een uitgebreid persoonsprofiel van 1 uur of

Jouw zielsontwikkeling voor de komende maand - 45 min.

Vanuit het comfort van je eigen huis.

Kaartleggingen

Tarot & orakel

Tijdens de persoonlijke kaartleggingen maak ik gebruik van tarot- en orakelkaarten. Deze kaarten geven inzicht in jouw onderbewustzijn. En als jij je bewuster wordt van wat er onbewust in je afspeelt, kun je een positieve ontwikkeling kunt doormaken. Er is keuze uit twee sessies; een uitgebreid persoonsprofiel (1 uur) of jouw zielsontwikkeling voor de komende maand (45 min).

Op mijn Instagram pagina kun je iedere woensdag een kaart kiezen, de volgende dag worden de kaarten omgedraaid en kun je de algemene boodschappen lezen.

Cursussen

Ik ben ervan overtuigd dat de antwoorden die we zoeken, allemaal al in onszelf verscholen zitten. Als we maar leren luisteren en voelen. Klinkt heel simpel, maar ik weet uit ervaring hoe lastig het is om hier ook daadwerkelijk op te vertrouwen.

Jarenlang ben ik aan het experimenteren geweest om het werken met kaarten onder de knie te krijgen. Ik gun het jou om dit in een veel korter tijdsbestek onder de knie te krijgen. Vandaar dat ik al het werk voor jou gedaan heb en je in 8 lessen alle basics van het kaartleggen onder de knie krijgt.

Reviews

Reviews

Agenda

Zaterdag 20 januari 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (VOL)

Zaterdag 6 april 2024

Verdiepingscursus kaartleggen (nog 4 plekken)

Zaterdag 20 april 2024

Healing cursus deel 1 (nog 3 plekken)

Over mij

Femke

Inmiddels bewandel ik al ruim 15 jaar een spiritueel pad. De afgelopen jaren heb ik mezelf voornamelijk ontwikkeld in pranic healing, mediumschap en kaartlezingen.

Destijds ben ik gestart met orakel- en tarotkaarten. De inzichten en begeleiding die ik hier uit haal is zo waardevol. Kaarten zijn een belangrijke coaching tool geworden voor mezelf, mijn omgeving en de mensen die ik in mijn digitale praktijk mag ontmoeten.

Liefs,
Femke