De cursus is begonnen! Je kunt dus gelijk beginnen.

  • 00 dagen
  • 00 uren
  • 00 minuten
  • 00 seconden

Masterclass orakelkaarten

Orakelkaarten

Welkom bij de Orakelkaarten Masterclass! Ik heb een speciale training voor jou en nog 7 anderen. De training duurt een uur en kost 25 euro per persoon.  Doordat je dit samen met een selecte groep doet krijg je persoonlijke aandacht en kun je alles vragen wat je wilt weten. Het is een geweldige kans om te leren over Orakelkaarten, dus mis het niet!

Wat leer je in de masterclass

Vergroten je intuïtie

Helpen bij het maken van beslissingen

Geven diep inizicht in jou en je leven

Zodat jij je doelen gaat behalen

Duidelijkheid, steun en advies

Zicht op je blokkades

Dienen als zelfhealingtool

Vind antwoorden

Orakelkaarten

Ik geloof erin dat alle antwoorden die je zoekt, al in jou zitten. Wie ben ik? Waarom ben ik hier? Wat is mijn (ziels)missie? En vooral hoe leef ik hiernaar? Je weet het allemaal.

Veel mensen die een spiritueel pad bewandelen blijven hier echter in hangen. In ‘zweven’.

Ik geloof in actie. Geen zweverig gedoe, maar praktische handvatten. Zodat je iedere keer een concrete actie voor jezelf uit de kaarten haalt en het niet alleen bij inzichten blijft.

Geen kaartenset?

Podcast

Geen probleem. Dit zit kort in de cursus, maar op je op weg te helpen heb ik daar een Podcastaflevering over gemaakt.

Je luistert hier De podcast “Zo kies je een kaartenset uit die bij jou past”, helemaal gratis.

Over mij

Femke

Inmiddels bewandel ik al bijna 20 jaar een spiritueel pad. De afgelopen jaren heb ik mezelf voornamelijk ontwikkeld in pranic healing, mediumschap en kaartlezingen.

Mijn missie: spiritualiteit praktisch maken. Juist voor iedereen die het ontzettend druk heeft. Met een achtergrond in het onderwijs en bedrijfsleven weet ik hoe snel je weer opgeslokt kunt raken in de drukte van de dag. Ik leer je hoe je spiritualiteit en dus orakelkaarten kunt integreren in je dagelijks leven. Zodat je meer innerlijke rust ervaart.